Moto oprema AMD

Prijeđi na glavni sadržaj »

Pretraži stranice
Tel:+385 (0)40 384 744 Fax:+385 (0)40 384 745 info@moto-oprema-amd.hr

Trenutno ste na:

Held po mjeri!

slade_katalog2

Odaberi sam svoju kombinaciju iz Helda točno po mjeri – samo u Moto-opremi AMD!

Od danas nudimo novu uslugu – Held po mjeri! gdje je moguće odabrati svoju kombinaciju boja i dodataka na Heldovim artiklima uz šivanje po mjeri. Osim što ćete moći odabrati jedinstvenu kombinaciju koju nitko nema, sve će vam stajati kao saliveno jer će biti sašiveno samo za vas točno po mjerama – 19 točaka mjerenja to osigurava u potpunosti.

U kojem položaju vozite motor? Koja vrsta kože vam se više sviđa? Jeste li ikad poželjeli imati tvornički upisano svoje ime ili logotip na moto odjeći? Sada je na sve ovo moguće osobno utjecati – uz Held po mjeri! uslugu :)

Prednosti su:

  • sve je ručno šivano u Italiji
  • stoji kao saliveno
  • individualni dizajn po vašim željama
  • u ove modele se ugrađuje nova generacija protektora

 

Za sada je ova usluga dostupna za sljedeće Held artikle:

 

Kako do svoje kombinacije Helda? Jednostavno:

  • otvorite konfigurator na jeziku koji vam više odgovara: engleski [link] ili njemački [link]
  • odaberite koji model želite konfigurirati
  • odaberite po izboru boju, detalje, natpise, logotip
  • ispišite jednom konfigurirani odjevni predmet
  • dođite do nas na stručno mjerenje kako bi mjere mogle biti poslane u tvornicu

 

…ili dođite odmah do nas da prema vašim željama a uz naše savjete zajedno napravimo idealnu kombinaciju!

 

Shoei Day 2012

Svjetleći moto stalci

honda

Tražite savršen poklon za ljubitelja motora koji već sve ima? Našli ste ga – svjetleći logotip njegovog najdražeg branda u obliku staklene ploče s osvjetljenjem s donje strane! …»

Held kombinezoni po mjeri!

Kombinezon po narudžbi

Jeste li ikad zaželjeli imati svoj vlastiti motoristički kombinezon – skrojen po narudžbi točno po vašim mjerama te s kombinacijom materijala, boja i natpisa kako ste sami zamislili? Held vam to omogućuje – uz izradu Slade kombinezona po narudžbi!

…»

Shoei NEOTEC

Shoei Neotec
Shoei NEOTEC je nova klap kaciga uz već postojeći Shoei-ov Multitec model, dodajući veliki broj poboljšanja i modernih tehnologija kao prednost.

Kao najveća novost je dodatni vizor za zaštitu od sunca koji na inovativni način postavljen ispod osnovnog vizora a u slučaju da nije potreban se uvlači pod ljusku kacige te je tad u potpunosti neprimjetan. Spuštanje i dizanje ovog vizira je lagano tijekom vožnje s rukavicama zahvaljujući lako dostupnoj poluzi sa strane kacige.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i razvoju Shoei kaciga, protok zraka unutar NEOTEC kacige je sada trostruko veći nego u dosadašnjim Multitec kacigama omogućavajući na taj način lakšu i ugodniju vožnju. Unutarnji dijelovi se lako skidaju i perivi su što doprinosi dugotrajnosti kacige, kao i kopča na bradi napravljena od nehrđajućeg čelika što osigurava veću sigurnost te eliminira opasnost od kidanja.

Pogledajte video koji prikazuje osnovne prednosti ove revolucionarne klap kacige:

Zanima vas kada ćemo imati ovu kacigu u prodaji? Uskoro!

Held Quattrotempi GORE-TEX® kolekcija

Quattrotempi

Quattrotempi, s talijanskog direktno prevedeno kao “četiri vremena”, je Heldova kolekcija GORE-TEX® odjeće koja pokriva odjeću za cijelu godinu te sve vremenske uvjete – odjeću koja će vam pristajati savršeno nevezano u kojoj se situaciji nađete. …»

Kako odabrati kacigu

gt-air_white_1

Kaciga je osnovni element zaštite (ali i obavezna oprema što se zakona tiče) na motoru, mopedu i quad-u te je vrlo važno posvetiti dosta pažnje pri kupovini nove.

…»

Ovako nastaju kožne rukavice – Held

Held Titan

Rukavice kao osnovni dio zaštite motorista su obavezni odjevni predmet na motoru, no jeste li znali kako se ustvari proizvode? Held daje uvid u proizvodni proces rukavica po kojima su broj jedan u svijetu… …»

Njega tekstilnih rukavica

Held Sambia

Held Sambia

 

Jedna od prednosti tekstilnih rukavica je svakako njihovo puno lakše održavanje i manja osjetljivost na zanemarivanje njege koja je toliko više potrebna kod kožnih rukavica.

Held Satu

Held Satu

I dok kod kožnih rukavica trebate voditi računa o impregnaciji i zaštiti od sušenja (što će vam one doduše višestruko vratiti u obliku zaštite i udobnosti nošenja), njega tekstilnih rukavica se svodi na jednostavno periodično pranje!

…»

Budite viđeni – smanjite rizik nezgoda

Highway 84

Ukoliko vozite motor znate da se nesreće nažalost događaju većinom bez krivice motorista već zbog drugih sudionika u prometu kojima je najčešći razlog za agresivno ponašanje (oduzimanje prednosti, direktni sudari) koje je uzrokovalo nesreću – da motorista nisu ni primjetili na cesti.

…»

Moja košarica

Nemate artikala u vašoj košarici.

Usporedi proizvode

Niste odabrali artikle za usporedbu