Sniženje

WEICON POWER GRIP -LANCI U SPREJU

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 17,80 (134,11 kn)
Snižena cijena: 14,24 (107,29 kn)

WEICON POWER GRIP -LANCI U SPREJU
VOZITE I HODAJTE SIGURNO
Svakom vozaču je ovo poznata situacija : Zima je, ceste su pune snijega i leda i kotači se vrte zbog nedovoljne trakcije. Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega ? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće.
Sprej pruža pomoć pri vožnji na snijegu i ledu. Uz upotrebu PowerGrip-a trakcija gume i podloge je povećano i kod težih uvjeta. PowerGrip je pogodan za primjenu na vozilima sa prednjim i zadnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača, te za viličare i radne strojeve. Ovisno na uvjetima na cesti moguća je vožnja sa poboljšanom trakcijom do 6 kilometara. Pogodan je i za upotrebu na biciklima, motorima, ali i na gumenim cipelama. Moguća je upotreba do -25°. Ispod toga ne pruža značajnu pomoć.
Jedan sprej od 500 ml je dovoljan za čak 10 apliciranja.

Na zalihi

SKU: W-11680500 Kategorije: , Oznaka:

Opis

WEICON POWER GRIP -LANCI U SPREJU VOZITE I HODAJTE SIGURNO Svakom vozaču je ovo poznata situacija : Zima je, ceste su pune snijega i leda i kotači se vrte zbog nedovoljne trakcije. Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega ? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće. Sprej pruža pomoć pri vožnji na snijegu i ledu. Uz upotrebu PowerGrip-a trakcija gume i podloge je povećano i kod težih uvjeta. PowerGrip je pogodan za primjenu na vozilima sa prednjim i zadnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača, te za viličare i radne strojeve. Ovisno na uvjetima na cesti moguća je vožnja sa poboljšanom trakcijom do 6 kilometara. Pogodan je i za upotrebu na biciklima, motorima, ali i na gumenim cipelama. Moguća je upotreba do -25°. Ispod toga ne pruža značajnu pomoć. Jedan sprej od 500 ml je dovoljan za čak 10 apliciranja

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WEICON POWER GRIP -LANCI U SPREJU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)