Uvjeti korištenja

Unutar web trgovine je moguće kupovati robu za sve registrirane korisnike. Dostava robe je putem HP Ekspres usluge Hrvatske Pošte, a plaćanje je moguće u ovom trenutku jedino putem pouzeća – roba se plaća direktno poštaru prilikom preuzimanja pošiljke. U cijene nisu uračunati troškovi dostave i rukovanja od strane Hrvatske Pošte te će Vam oni biti zaračunati direktno od djelatnika istih.

Pravne odredbe
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima koje Moto-oprema AMD nudi te služi kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Moto-oprema AMD ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Moto-oprema AMD se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluge web trgovine i sprečavanje eventualnih zlouporaba te se ne može smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta naših djelatnika.
Fotografije i opisi proizvoda preuzeti su od proizvođača te ne preuzimamo odgovornost za eventualne pogreške nastale krivim upisom istih u web trgovinu što uključuje i cijene. Ukoliko trebate detaljnije informacije ili ste našli grešku unutar naše web trgovine, kontaktirajte nas.
U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, kontaktirajte nas te ćemo te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla s procjenom vremena čekanja.
Moto-oprema AMD zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.
Registracijom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja usluge Moto-oprema AMD web trgovine.